VÁSZONKÉP

1 PANELES

2 PANELES

3 PANELES

4 PANELES

5 PANELES

6 PANELES

A vakrámás vászonkép az egyik legszemélyesebb ajándék!
Életre keltjük fotóidat egyedi és lenyűgöző dekorációt készítünk neked! A vakrámás vászonképek szinte bárhová feltehetőek: lakás, iroda, üzlet, kirakat, vendéglátóhely, ahová csak szeretnéd. A vakrámás vászonkép bárhol megállja a helyét, formálja a belső tér hangulatát. A vászonkép mérete akkora, amakkorát szeretnél, a tenyérnyitől az embernagyságú méretig. A vakrámás vászonkép egyszerűen felrakható, kis súlyú népszerű faldekoráció. Lehet egy darabból de mint az a fenti ábráinkon is látható lehet több paneles azaz több részből álló kompozíció is!
 
A saját fotóival készített vakrámás vászonkép mára a lakások kedvelt dekorációja lett. Ez a kiváló minőségű művészi vászon az ön fotóival a digitális állományból kiszabadulva a falon új életre kel és csodásan díszíti a lakást, irodát, kávézót, valamint egy klub, szálloda vagy üzlet egy-egy falát. Nagy mennyiségben gyártjuk ezeket a vakrámás képeket szállodáknak, de civil megrendelőinknek húsvéti, karácsonyi vagy születésnapi ajándékként is készítjük.

TERMÉKLEIRÁS

A vakrámára feszített és tűzött vászonképnél a festőművészektől átvett alapanyagra azaz canvasra digitális nyomdatechnikával “rávarázsoljuk” a megrendelők által hozott fényképet. Ezt a nyomtatott vásznat szintén a festőművészek által használt vak keretre feszítjük és ehhez tűzőgéppel rögzítjük a vásznat. Az általunk használt keretek nagy gondossággal kiválasztott faanyagból készülnek. A fakeret gyártási technológiája megakadályozza a képek későbbi vetemedését.

Fotó, grafika, poszter nyomtatás festővászonra minőségi anyagokkal, gyors határidő, kedvező árak, rendeld meg!

Keresés

Hívjon most!Írjon most