MOLINÓ, ÉPÜLETHÁLÓ

Tartson lépést a piaccal és jelenjen meg termékeivel szolgáltatásaival, akcióival, rendezvényeivel mindenütt attraktívan! A molinó megnöveli az Ön vagy termékének arculati láthatóságát. Homlokzati, kiállítási, céges molinók, színes teherautóponyvák reklámnyomtatása, konfekcionalizálása gigantikusan széles formátumú digitális nyomdagépeinkkel nem akadály.

TERMÉKLEIRÁS

A molinó, épületháló, rendkívül kopás, nedvesség és napfény álló, különböző vastagságú valamint maximum 5m szélességű műanyag (PVC) tekercsek. Óriás méretüket “konfekcionálással” kapják azaz az 5 méternél szélesebb megoldásoknál a tekercseket széleiknél speciális technológiával összehegesztjük. Az épületháló vagy “mesh” ezeken túlmenően lyukacsos szerkezetű tekercses, különböző vastagságú műanyag film. A molinók, épülethálók feszített hirdetési eszközök, nagy méretükből kifolyólag komoly dinamikus terhelés során kell helytállniuk. Ennek megfelelően a felfüggesztésükhöz a felhasználáshoz igazodva erős fém vagy műanyag gyűrűket azaz ringliket avagy varrott bujtatót használunk.

SZÁLLÍTÁS

Molinó, épületháló, egyedi ponyva készítés,  a kivitelezésétől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek az országos kiszállításig. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

AJÁNLATKÉRÉS

A molinó, épületháló elkészítésében profi partnerei leszünk, akár néhány akár sok száz négyzetmétert rendel meg. A molinó, épületháló minimális megrendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Molinó 440-510g-os anyag esetén nyomtatás irányár: 1750 Ft/nm. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Öntapadók, ikon