MOLINÓ, ÉPÜLETHÁLÓ

Tartson lépést a piaccal és jelenjen meg termékeivel szolgáltatásaival, akcióival, rendezvényeivel mindenütt attraktívan! A molinó megnöveli az Ön vagy termékének arculati láthatóságát. Homlokzati, kiállítási, céges molinók, színes teherautóponyvák reklámnyomtatása, konfekcionalizálása gigantikusan széles formátumú digitális nyomdagépeinkkel nem akadály.

TERMÉKLEIRÁS

A molinó, épületháló, rendkívül kopás, nedvesség és napfény álló, különböző vastagságú valamint maximum 5m szélességű műanyag (PVC) tekercsek. Óriás méretüket “konfekcionálással” kapják azaz az 5 méternél szélesebb megoldásoknál a tekercseket széleiknél speciális technológiával összehegesztjük. Az épületháló vagy “mesh” ezeken túlmenően lyukacsos szerkezetű tekercses, különböző vastagságú műanyag film. A molinók, épülethálók feszített hirdetési eszközök, nagy méretükből kifolyólag komoly dinamikus terhelés során kell helytállniuk. Ennek megfelelően a felfüggesztésükhöz a felhasználáshoz igazodva erős fém vagy műanyag gyűrűket azaz ringliket avagy varrott bujtatót használunk.

SZÁLLÍTÁS

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

AJÁNLATKÉRÉS

Molinó, épületháló, egyedi ponyva készítés,  a kivitelezésétől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek az országos kiszállításig. A molinó, épületháló elkészítésében profi partnerei leszünk, akár néhány akár sok száz négyzetmétert rendel meg. A molinó, épületháló minimális megrendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Öntapadók, ikon