ÖNTAPADÓK

Öntapadós termékekből nyomdánk vignetta, matrica, címke, plakát, padlómatrica és ablaküveg matrica, hűtőgépmatrica és egyéb matrica nyomtatással  foglalkozik. Az egyszerű és picinyke ipari matrica nyomtatástól kezdve az üzletek padlóin vagy kirakat ablakán elhelyezett padlómatrica készítésén át a látványos óriásplakát gyártásig nyomdánk profi, megbízható partnere lesz Önnek. Legyen Ön gyártó, termelő, rendezvény szervező vagy kereskedő az információkat az öntapadók  lehetővé teszik, hogy Ön  mindig fel tudja tüntetni az információkat, valamint szinte korlátlan ideig tudja rögzíteni az adott helyen.

TERMÉKLEIRÁS

Technológiai felszereltségünk –ofszet és digitális nyomtatási technológia- valamint a ma már Magyarországon is forgalmazott korszerű alapanyagok lehetővé teszik, hogy bármilyen öntapadós anyagra tetszőleges méretben és példányszámban képesek vagyunk nyomtatni, legyen az 1 db vagy akár több 100.000 db. Digitális nyomtatóinkba integrált riccelési funkcióval, valamint speciális digitális és analóg kontúrvágó azaz stancoló gépeinkkel bármilyen amorf formát ki tudunk vágni az öntapadó anyagokból. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy az öntapadókat, matricákat a mennyiség függvényében akár azonnali gyártással elkészíthetünk.

SZÁLLÍTÁS

Az öntapadók, matrica nyomtatásában profi partnerei leszünk, akár néhány akár sok száz négyzetmétert rendel meg. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

AJÁNLATKÉRÉS

Az öntapadók  minimális megrendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Molinó ikon