DEKORÁCIÓ

Kirakat dekoráció készítése
Kreatív üzlet dekoráció
Üzlet dekoráció, Auchan
Auchan, üzlet dekoráció
Üzlet dekoráció, öntapadók nyomtatása
Poszter nyomtatás, Metallica
Plakát nyomtatás, idézet
Reklámtábla készítés, FTC
Dekoráció, reklámtábla készítés
….imádjuk a WOW élményt! Imádjuk ha egyszerűen elkápráztatnak bennünket! Olyan dekorációra van szükséged ami egyedülállóan kreatív? Amire rácsodálkoznak az emberek?

Mi azért vagyunk, hogy az ideális megoldást nyújtsuk Önnek a kül és beltéri, belsőépítészeti, dekorációs megoldások kivitelezésében, legyen az kirakat dekoráció, plafon belógó akár 3D-s kivitelezésében, polcdekoráció, polcfríz, rendezvény dekoráció, üzlet belső dekoráció, lakásdekoráció, vakrámás vászon kép, fal matrica, fal tetoválás, egyedi tapéta.

A fotóposzter azaz a festővászonra nyomtatott vakrámás vászon kép a lakások kedvelt dekorációja lett. A fotóposzter nyomathordozója a festővászon az úgynevezett canvas. A Kreatív poszter díszítheti ajtaját, vagy sokak örömére egész falas kivitelben lakás, kávézó vagy üzlet dekoráció is lehet.

TERMÉKLEIRÁS

Bármilyen nyomtatott dekorációs termék előállításában profi partnerei leszünk. Egy printdekor azaz nyomdai úton előállított dekorációs termék megrendelésekor Megrendelőinknek csak ötletelniük kell mert a kivitelezésben szakmailag jól felkészült kollégáink valamint dekoros csapatunk hathatós segítséget nyújtanak a kül és beltéri dekorációs termékek előállításához és kihelyezéséhez. Természetesen mindig szem előtt tartva a legegyszerűbb gyártási, kivitelezési megoldást igény szerint újrahasznosított, környezetbarát nyomathordozókra. Megrendelőink bármilyen kreatív ötlettel is álljanak elő, a megvalósítást nyugodtan bízhatják ránk, papírra, kartonra, hullámkartonra, habkartonra, zászló és molinó anyagokra vagy öntapadós vinilre egyaránt és ami igen fontos, kedvező áron!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Pult display ikonÜzlet dekoráció ikon