Egy nyomdatermék tervezésekor Önnek vannak elképzelései, ötletei, mi pedig rendelkezünk az Ön terveinek megvalósításához szükséges nyomdaipari szaktudással és nyomdatechnikával. Ügyfeleink megrendeléseivel kapcsolatos elképzeléseinek megvalósítását kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel végzik. Lelkiismeretesen ellenőrizzük a küldött nyomdai állományt és igyekszünk Önnek a leggazdaságosabban kivitelezni megrendelését majd a gyártási folyamat végén gondos csomagolás után a kész nyomdaterméket leszállítjuk az ország bármelyik pontjára, a megadott címre.

Nyomdánkban egyidejűleg alkalmazzuk az OFSZET, a SZITA és a DIGITÁLIS nyomtatás legkorszerűbb gépeit. Így ügyfeleink egy helyen, kötöttségek nélkül, kényelmesen intézhetik a legkülönbözőbb printmarketing termékek előállítását. Az az óriási nyomdai kapacitás amellyel rendelkezünk, végtelen rugalmassággal párosul, így mindig találunk módot a sürgős munkák kivitelezésére, ami magában foglalja a tetszőleges méretet, példányszámot, alakot és nyomathordozót.

Regiszter Printing Kft.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk családi vállalkozásként már évtizedek óta jelen van a piacon. Komplex szemléletmódunk a problémamegoldás tekintetében, szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink iránti elkötelezettségünk apáról fiúra száll. A családias hangulat mellett mindez a hatékonyságra is garancia.

Mint az weboldalunkon is látható, technológiai sokszínűségünk által képesek vagyunk a marketing kampányok print anyagainak szinte teljes körű kivitelezésére “A SZÓRÓLAPOKTÓL A TEXTILEKEN ÁT A MOLINÓKIG”.

Hívjon minket! T: 061/278-30-90   061/278-40-50    M: 0630/611-33-33

Keresés

Hívjon most!Írjon most