KARTONFIGURÁK, STANDEE, ATTRAP, BIG HEAD/ÓRIÁSFEJ

TERMÉKLEIRÁS

A kartonfigurák, standeek, attrapok,megállítótablák fizikai értelemben padlón álló, életnagyságú színes képpel merev hordozóra -hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc- felragasztott azaz kasírozott vagy ezekre az anyagokra közvetlenül nyomtatott, egyedi formára vágott azaz stancolt, a hátoldalán kitámasztólábbal ellátott nyomdatermékek.
 
A big head azaz óriásfej új termékünk, könnyen kezelhető marketing vagy demonstrációs célokra használható. Magyarázatra nem szorul, a lényege, hogy a fej alakjára vágott grafikához a saját anyagából vágott nyéllel toldjuk meg a könnyű használat érdekében.
Fali attrap mindössze annyiban tér el a lábon álló térben elhelyezhető kartofiguráktól, hogy ezeket a falra ragasztott dekorációként használják.
 
Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a kartonfigurákat a példányszám függvényében akár 24 óra alatt elkészítsük!

SZÁLLÍTÁS

A standeek, kartonfigurák, attrapok, megállítótáblák elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 db-ot akár több száz darabot rendel meg.  Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

AJÁNLATKÉRÉS

A standeek gyártásának minimális rendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!
msu-copy

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Biztonsági kapudekor ikon