KARTONFIGURÁK, STANDEE, ATTRAP, BIG HEAD/ÓRIÁSFEJ

TERMÉKLEIRÁS

A kartonfigurák, standeek, attrapok,megállítótablák fizikai értelemben padlón álló, életnagyságú színes képpel merev hordozóra -hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc- felragasztott azaz kasírozott vagy ezekre az anyagokra közvetlenül nyomtatott, egyedi formára vágott azaz stancolt, a hátoldalán kitámasztólábbal ellátott nyomdatermékek.
 
A big head azaz óriásfej új termékünk, könnyen kezelhető marketing vagy demonstrációs célokra használható. Magyarázatra nem szorul, a lényege, hogy a fej alakjára vágott grafikához a saját anyagából vágott nyéllel toldjuk meg a könnyű használat érdekében.
Fali attrap mindössze annyiban tér el a lábon álló térben elhelyezhető kartofiguráktól, hogy ezeket a falra ragasztott dekorációként használják.
 
Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a kartonfigurákat a példányszám függvényében akár 24 óra alatt elkészítsük!

SZÁLLÍTÁS

A standeek, kartonfigurák, attrapok, megállítótáblák elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 db-ot akár több száz darabot rendel meg.  Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.
 

Alapanyag Kartonfigura (60×180 cm) Big Head/óriásfej (ø 50 cm)
Hullámkarton, 60×180 cm 10 000 Ft/pld + ÁFA 3 000 Ft/db+ÁFA
Habosított PVC, 5mm 13 000 Ft/pld + ÁFA 3 500 Ft/db+ÁFA
Stadur lemez 16 000 Ft/pld + ÁFA 5 000 Ft/db+ÁFA
Habkarton, 5mm 12 500 Ft/pld + ÁFA  4 500 Ft/db+ÁFA
Habkarton, 10mm 13 500 Ft/pld + ÁFA 4 000 Ft/db+ÁFA

AJÁNLATKÉRÉS

A standeek gyártásának minimális rendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!
msu-copy

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Biztonsági kapudekor ikon