ROLL UP

A roll up közkedvelt, kedvező árfekvésű és könnyen szállítható promóciós valamint kiállítási mobil reklámeszköz. Nagy méretben sajtófal  és fotóháttér gyanánt is használható. Használata egyszerű, felállításához szakértelem nem szükséges. Kis helyet foglal el tokban, azaz egy vászon hordtáskában kulturáltan szállítható így a sérüléstől is óvjuk.

ROLLUP SZERKEZET

TERMÉKLEIRÁS

A roll up hordozható és összecsukható állványra feszített speciális roll up film, vagy -kültéri felhasználás esetén- molinó anyag speciális fém szerkezetben. A megnyomtatott roll up film a fém szerkezet testében feltekerve helyezkedik el. Nagy előnye, hogy ha már a roll up szerkezetben lévő nyomat aktualitását veszti, a szerkezet újra felhasználható mert az új design szerint gyártott roll up betét könnyen és kedvező áron cserélhető. Magas szakmai és technikai hátterünknek köszönhetően -a darabszám függvényében- a roll upok akár a megrendelés napján is elkészülhetnek!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Kinyitásnál hajtsa ki a roll up szerkezet lábait, tegye a földre, álljon rá a szerkezet lábaira és húzza ki a megnyomtatott roll up fóliát, majd rakja bele a kitámasztó pálcát először a nyomat tetejébe majd a lyukba és már készen is van.
Összecsukásnál szintén álljon rá a szerkezet lábaira, akassza ki felülről a roll upból a pálcát és finoman engedje vissza a roll up fóliát úgy, hogy közben figyeli a fólia két szélét, nehogy az ferdén tekeredjen és sérüljön ami a további felhasználást meghiúsíthatja. Végül helyezze be a fém szerkezetet a hordtáskába.

ROLL UP MÉRETEK

85x200cm
100x200cm 
120×200 cm 
150×200 cm 
200×200 cm 

SZÁLLÍTÁS

A roll up, sajtófal, fotóháttér nyomdai kivitelezésétől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek termékeink országos terítéséig. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

AJÁNLATKÉRÉS

A roll up előállításában profi partnerei leszünk akár 1 akár több 100 db-ot rendelnek meg. Ebből a termékünből a minimális megrendelés 15.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Plakát készítés, ikon