Ajándékdoboz, egyedi csomagolás

Az ajándékdobozok nélkülözhetetlen csomagolási kellékek. Legyen az nagy tömegű kereskedelemben kapható ajándék de ma már egyre divatosabb egyedi csomagolásban átadni az ajándékot szeretteinknek legyen az gyermek vagy felnőtt. Az egyedi csomagolással egyedi -akár vicces- hangulatot adhatunk a ajándékozásnak. Több fajta méret határok nélküli egyedi dobozt készíthetünk kartonból hullámkartonból egyaránt.

PÁRNADOBOZ
nevét a párna alakjáról kapta. Nem mindennapi formája miatt nagyon egyedi, pláne egy jó grafikával feldobva. Mókás kinézete szeretetet sugall. Kis méretű textil ajándékok vagy zsákbamacska csomagolására ajánljuk. Masnikkal, zsinórokkal és átkötő pántokkal tovább díszíthető.
 
 
FEDELES DOBOZ
két részből áll. Van maga a doboz test, amibe ajándékunkat helyezzük meg van a fedél. A fedeles doboz lehet hasáb alakú de lehet a hagyományos cipősdoboz alakú is. Mindenképp a dobozba helyezhető ajándék határozza meg a doboz méreteit illetve orientációját.
 
 
ÖNZÁRÓ DOBOZ
az egyik legkedveltebb csomagoló dobozunk, ami könnyen kezelhető, lapra szerelve tárolható, csak közvetlenül a felhasználás előtt kell összeállítani. Az összeállításhoz semmilyen ragasztóanyagra nincs szükség. Erős és tartós akár nehéz termékek csomagolására is alkalmas.
 
 
ITALTARTÓ DOBOZ
1-2-3 üveg biztonságos és szép csomagolásához ajánlott. Tegye különlegessé céges vagy családi rendezvényeit egyedi grafikával ellátott -akár füles, ablakos kivitelű- italdobozzal!
 
 
BAG IN BOX
alapvetően egy könnyű, csappal ellátott műanyag tartály gyümölcslevek, borok tárolására szolgál. Ezekhez a 3 és 5 literes méretű műanyag tartályokhoz gyártunk mikrokarton dobozokat hogy a folyadék tárolható, szállítható és fénytől védett legyen.

TERMÉKLEÍRÁS

Ajándékdobozainkat 4 féle kivitelben készítjük. Kérem vegye jól szemügyre a lenti ábránkat!
Natúr hullámkarton
csomi

A legolcsóbb –minta nélküli– megoldás, ha a fehér vagy nátronbarna hullámkartont vagy más alapanyagokat egyszerű kivágással, azaz stancolással a minta kiterített rajzára körbevágjuk, majd a terméket lapra szerelve vagy összeállítva szállítjuk. Termékjelző öntapadós matricávalellátható.

Direktnyomott hullámkarton
csomi2

Az óriás méretű 2.5×3 méteres táblás anyagokra mint például a fehér vagy nátronbarna hullámkartonra, habkartonra, fém-, fa- és műanyag lemezekre digitális nyomtatással mintát, grafikát, azaz információt nyomtatunk. A legújabb, leggyorsabb, legkörnyezetkímelőbb megoldás!

Ofszet laminált
csomi3

Fotó minőséget adó ofszet nyomat gyönyörű szinvilágát “ötvözzük” a hullámkarton teherbíró és áruvédő képességével, hogy az elkészült termék a legszebb lehessen. Ez úgy történik, hogy a hullámkartonra egy vékonyabb papírra mintával ellátott ofszet nyomatot ragasztunk, azaz kasirozást végzünk, majd formára vágjuk, azaz stancoljuk.

Keménykarton
csomi4

Nagy példányszám illetve kis terhelés esetén ez a termék hagyományos ofszet karton alapanyagra, ofszet nyomtatási technológiával készül. Ebben az esetben lehetőség van külünböző felületkezelési megoldásokra, mint a formalakkozás, UV lakkozás, fóliázás, laminálás, dombornyomtatás, ami emeli a termék presztízsét.

SZÁLLÍTÁS

Az ajándékdobozok nyomdai kivitelezésétől után termékeink a legkülönbözőbb módon juthatnak el megrendelőinkhez. A legolcsóbb viszont nem túl kényelmes módja ha kijön csepeli üzemünkbe és ott személyesen veszi át. Ettől kezdve a termék megrendelőhöz való eljuttatása pénzbe kerül. Postán, futárszolgálattal vagy saját teherautóinkon szállítjuk le a terméket.

AJÁNLATKÉRÉS

Ezekből a termékeinkből a minimális megrendelés összege
10.000 Ft. Ez azért van, mert ha egyetlen dobozt kér, akkor azzal is rengeteg előkészítői, szervezési, gyártási munkánk van mintha több száz darabot gyártanánk.
Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva.

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Üzlet dekoráció ikon