PULT DISPLAY

A pult display, kínáló, tálca, prospektus tartó kiemelt helyet biztosít egy termék vagy termékcsoport szemsíkba helyezésével.Egységcsomagok kialakítására, árubemutatóként valamint a pulton történő akciók kiemelésére illetve élelmiszer kóstolásra szolgálnak. Az általunk is gyártott karton tálcákat polcra kész csomagoláshoz használják amik megkönnyítik a termék szállítását, valamint gyors polcrakerülését ezáltal az értékesítést.

TERMÉKLEIRÁS

A pult display, kínáló, tálca, prospektus tartó kiemelt helyet biztosít egy termék vagy termékcsoport szemsíkba helyezésével. Egységcsomagok kialakítására, árubemutatóként valamint a pulton történő akciók kiemelésére illetve élelmiszer kóstolásra  szolgálnak. Az általunk is gyártott karton tálcákat polcra kész csomagoláshoz használják amik megkönnyítik a termék szállítását, valamint gyors polcrakerülését ezáltal az értékesítést.

SZÁLLÍTÁS

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

AJÁNLATKÉRÉS

A pult displayek, prospektus tartók nyomdai kivitelezéstől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek termékeink országos kiszállításáig.
A pult display, kínáló, tálca, prospektus tartó előállításában profi partnerei leszünk akár 1 akár több száz darabot rendelnek meg. Ebből a termékünkből a minimális megrendelés összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Szelvénygyűjtő doboz, ikonÜzlet dekoráció ikon