BILLBOARD, ÓRIÁSPLAKÁT

A céljaid eléréséhez kötelező, hogy észrevegyenek! Jelen kell lenned nem akármilyen méretben! Az óriásplakát vagy billboard jelentős informáló hatása következtében világszerte a közterületi reklámnak a leggyakoribb megjelenési formája. A hatékony óriásplakát titka: mivel a szemlélőnél pár másodperc alatt kell, hogy mondanivalója elérje a kívánt hatást, domináns grafikai elemeivel valamint a rövid szöveggel vagy egy szlogennel könnyen olvashatónak, értelmezhetőnek kell lennie.

TERMÉKLEIRÁS

1992-ben elsőként alapítottunk plakát gyártásra szakosodott nyomdát, így az eltelt évek alatt eljutottunk arra a szintre, hogy a plakát nyomtatásról mi jussunk a megrendelők eszébe. A magas szakmai és technikai háttérnek köszönhetően az óriásplakát akár 1 nap alatt elkészül. Az óriásplakát legnagyobb ellenfele lehetne az eső, a napfény, és  egyéb időjárási körülmények de speciális blue back papírra nyomtatott óriásplakátjaink minden nehéz természeti jelenség ellenére megőrzik minőségüket! Ha kell, minden egyes darabot megszemélyesítünk, perszonalizálunk, azaz tudjuk a szöveget cserélni akár öntapadós nyomathordozóra nyomtatva is!

SZÁLLÍTÁS

Az óriásplakát vagy billboard elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 akár sok száz darabot rendel meg. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

ÓRIÁSPLAKÁT IRÁNYÁRAK

 

 

1 db

10 db 50 db 100 db 200 db
7 000 Ft+ÁFA+KVTD

6 000 Ft+ÁFA+KVTD

5 000 Ft+ÁFA+KVTD

4 000 Ft+ÁFA+KVTD

4 000 Ft+ÁFA+KVTD

AJÁNLATKÉRÉS

 Az óriásplakát gyártásának minimális rendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Plakát készítés, ikon