Szórólap, flyer, leaflet, leporelló

Egy hajtás
 
Z hajtás

2xZ hajtás

Pelenka hajtás

Harmónika hajtás

Göngyölt hajtás

SZÓRÓLAPOKKAL NÖVELJE ÜZLETE FORGALMÁT!
A szórólapok célja, hogy az információ egy termékről, rendezvényről avagy politikai akcióról minél szélesebb réteghez jusson el lehetőleg egyszerű, érthető formában a lehető legolcsóbban. Ezért a szórólapokat nagy mennyiségben célszerű gyártatni mert ez az egységárat csökkenti.
 
Az egyszerű 1 lapos azaz 2 oldalas szórólapot a szakmai zsargonban flyernek, az egy-két hajtással készült szórólapot leafletnek, a sok hajtással készült szórólapot leporellónak nevezzük.
 
A leporelló termékcsaládba tartoznak a pontgyűjtő füzetek. Ezeket nagy példányszámban egy-egy termék vagy akció huzamosabb prómóciózására használják. Napjainkban az egyszerű kétszer hajtott 6 oldalas leaflettől a sok hajtásos leporellóig hatalmas igény van a pontgyűjtő füzetekre. Talán nincs is olyan áruházlánc amelynek még nem gyártottunk több milliós példányban pontgyűjtő füzeteket!
 
Népszerű termékeket freecardon azaz egyfajta képes levelezőlapon népszerűsíteni, ami tulajdonképpen egy DirectMail. A freecardokat vagy a képes levelezőlapokat 200-300 gr/nm kartonra nyomtatjuk.
Irka vagy drótfűzött szóróanyag azaz a prospektus.
Cégünk A/6, A/5 és A/4-es méretben készít 8-12-16-24-32 oldalas irkafűzött kiadványokat, prospektusokat.
 
A szórólapok különleges fajtája, mikor kisméretű öntapadós anyagra nyomtatunk. Ezeket autókra reklámcélra lehet használni!

TERMÉKLEIRÁS

Technológiai felszereltségünk -komplett Heidelberg nyomtató és feldolgozó gépsoraink- lehetővé teszik a legolcsóbb megoldást az egyszerű (flyer) és a hajtogatott (leaflet) szórólapok valamint a sok hajtásos (leporelló) pontgyűjtő füzetek gyártásához. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül olcsó akár 60 gr/nm “vékony” papírra is ki tudjuk gyártani a szórólapokat, pontgyűjtő füzeteket.

SZÁLLÍTÁS

Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

AJÁNLATKÉRÉS

A szórólapok, freecardok valamint a pontgyűjtő füzetek gyártásában profi partnerei leszünk a néhány ezres de akár sok milliós megrendelés esetén is. A szórólapok minimális megrendelési összege 20.000 Ft. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Óriásplakát ikonMolinó ikon