Plakát, Citylight plakát, Plakát naptár, Poszter

Jelentős figyelemfelkeltő funkciója miatt a plakát kiválóan alkalmas márkaépítésre, termék vagy politikai kampányra, akciók hírverésére valamint rendezvények népszerűsítésére.
A klasszikus plakát hatásos és látványos promóciós és reklámeszköz boltbelsőkben, kiállításokon, orvosi rendelőkben, bemutatótermekben is használatos mint látványos iroda és lakásdísz egyaránt. A plakát termék kategóriába tartoznak a térképek, a diszcsomagoló papírok, és az éves tervezőnaptárak vagy plakátnaptárak.
Látványos hirdetés éjjel-nappal elsősorban a gyalogosan közlekedők illetve tömegközlekedési eszközökön utazók számára a citylight plakát (CLP), így óriási célközönséget elérve! A citylight plakát jellemző tulajdonsága, hogy belső megvilágításának köszönhetően akkor is látható mikor más reklámeszköz már nem! A citilight plakát éjjel-nappal dolgozik angolosan never sleep! A belső világítású -belvill- oszlopok, megállói tartószekrények, igényes és látványos közterületi kampányok lebonyolítására, médiacélokra is kiválóan alkalmas.

TERMÉKLEIRÁS

A plakát készítése nyomdánk egyik hagyományosan legfontosabb terméke. Készítünk plakátot kül és beltérre egyaránt, a különbség a nyomathordozóban azaz papírban illetve a festék napfényállósságában rejlik. A plakátoknak matt vagy fényes fóliával és lakkokkal további díszítő effekteket adhatunk illetve vállaljuk fém vagy műanyag sínezésüket is. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a plakátok a méret és a példányszám függvényében akár a megrendelés napján elkészülhetnek.

PLAKÁT vagy POSZTER?

Sokan kérdezik, hogy mi a plakát és a poszter közötti különbség…nos nyomdailag konkrétan semmi! A hazai megszokás alapján a plakát szöveges információt is tartalmaz, míg a poszter nem. A plakát elsősorban kültéri felhasználásra, míg a poszter beltéri felhasználásra készül. Érdekes módon az angol terminológiában pont fordítva van, ott a “poster” ami szöveges információt tartalmaz és a “placard” egyezik meg a magyar poszter tulajdonságaival.
A fotóposzter azaz a festővászonra nyomtatott vakrámás vászon kép a lakások kedvelt dekorációja lett. A fotóposzter nyomathordozója a festővászon az úgynevezett canvas. Díszítheti kreatív poszterrel ajtaját, vagy sokak örömére egész falas kivitelben lakása, boltja, kávézója falait.

SZÁLLÍTÁS

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

AJÁNLATKÉRÉS

A plakátok nyomdai kivitelezésétől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek akár az országos kiszállításig. A plakátok elkészítésében profi partnereik leszünk akár 1 akár sok ezer darabot rendel meg! A plakátok minimális megrendelésének összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Roll up ikonÓriásplakát ikon