Plakát készítés, Citylight plakát, Plakát naptár, Poszter

Jelentős figyelemfelkeltő funkciója miatt a plakát kiválóan alkalmas márkaépítésre, termék vagy politikai kampányra, akciók hírverésére valamint rendezvények népszerűsítésére.
A klasszikus plakát készítés hatásos és látványos promóciós és reklámeszköz boltbelsőkben, kiállításokon, orvosi rendelőkben, bemutatótermekben is használatos mint látványos iroda és lakásdísz egyaránt. A plakát termék kategóriába tartoznak a térképek, a diszcsomagoló papírok, és az éves tervezőnaptárak vagy plakátnaptárak.
Látványos hirdetés éjjel-nappal elsősorban a gyalogosan közlekedők illetve tömegközlekedési eszközökön utazók számára a citylight plakát (CLP), így óriási célközönséget elérve! A citylight plakát jellemző tulajdonsága, hogy belső megvilágításának köszönhetően akkor is látható mikor más reklámeszköz már nem! A citilight plakát éjjel-nappal dolgozik angolosan never sleep! A belső világítású -belvill- oszlopok, megállói tartószekrények, igényes és látványos közterületi kampányok lebonyolítására, médiacélokra is kiválóan alkalmas.

TERMÉKLEIRÁS

A plakát készítése nyomdánk egyik hagyományosan legfontosabb terméke. Készítünk plakátot kül és beltérre egyaránt, a különbség a nyomathordozóban azaz papírban illetve a festék napfényállósságában rejlik. A plakátoknak matt vagy fényes fóliával és lakkokkal további díszítő effekteket adhatunk illetve vállaljuk fém vagy műanyag sínezésüket is. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a plakátok a méret és a példányszám függvényében akár a megrendelés napján elkészülhetnek.

PLAKÁT vagy POSZTER?

Sokan kérdezik, hogy mi a plakát és a poszter közötti különbség…nos nyomdailag konkrétan semmi! A hazai megszokás alapján a plakát szöveges információt is tartalmaz, míg a poszter nem. A plakát elsősorban kültéri felhasználásra, míg a poszter beltéri felhasználásra készül. Érdekes módon az angol terminológiában pont fordítva van, ott a “poster” ami szöveges információt tartalmaz és a “placard” egyezik meg a magyar poszter tulajdonságaival.
A fotóposzter azaz a festővászonra nyomtatott vakrámás vászon kép a lakások kedvelt dekorációja lett. A fotóposzter nyomathordozója a festővászon az úgynevezett canvas. Díszítheti kreatív poszterrel ajtaját, vagy sokak örömére egész falas kivitelben lakása, boltja, kávézója falait.

SZÁLLÍTÁS

A plakátok nyomdai kivitelezésétől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek akár az országos kiszállításig. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

AJÁNLATKÉRÉS

A plakátok elkészítésében profi partnereik leszünk akár 1 akár sok ezer darabot rendel meg! A plakátok minimális megrendelésének összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Keresés

Hívjon most!Írjon most
Roll up ikonÓriásplakát ikon